Wie ben ik

Mijn naam is Corinne Mastenbroek geboren te Rotterdam in 1975. Na circa 8 jaar als verpleegkundige werkzaam te zijn geweest, volgde ik de opleiding maatschappelijk werk en dienst verlening. In de jaren hierna was ik o.a werkzaam als gezinsbegeleider, jeugdhulpverlener en onderzoeker. In de loop van de jaren lieten ouders en kinderen mij verschillende facetten van hun leven mee beleven. Vanuit mijn expertise mocht ik op verschillende manieren voor hen van betekenis zijn.

Mijn behoefte aan ontwikkeling gecombineerd met mijn wens kinderen en ouders op een dieper niveau verder te helpen, verwezenlijkte ik door de opleiding psychomotorische kindertherapie te volgen. Het feit dat ieder kind anders is en het steeds opnieuw een zoektocht is hoe dit ene kind met zijn ouder(s) of verzorger(s) te helpen, laat mij iedere keer weer zien dat dit zoeken wordt beloond. Een mooi mens bloeit op.

Mijn diverse ervaring en opgedane kennis maakt het mogelijk verschillende theorieën, methodieken en werkwijze te integreren en toe te passen. Naast dat ik voor mijn registraties verplicht ben bijscholingen en intervisie te volgen, vind ik mijn ontwikkeling belangrijk omdat ik hiermee mijn motivatie en mogelijkheden vergroot. Mijn ontwikkeling is de basis waardoor uw kind zich kan ontwikkelen.